Ne apropiem de finalul unui an greu, care a urmat unui an şi mai greu. A fost complicat pentru toţi, însă greul a fost dus, mai ales, de medici, asistenţi medicali, farmacişti şi, de fapt, de întregul sistem medical. Le mulţumim tuturor pentru implicare, profesionalism şi dedicare şi le suntem recunoscători pentru tot efortul depus, încă de la începutul pandemiei! MedicHub, prin toate serviciile sale de educaţie medicală continuă, a făcut tot posibilul pentru a-i susţine pe OAMENII din linia întâi în continua lor perfecţionare. Revistele de specialitate ale MedicHub constituie doar unul dintre instrumentele de educaţie medicală continuă puse la dispoziţia profesioniştilor din Sănătate. Acum, la sfârşit de an, redactorii-şefi ai publicaţiilor noastre ştiinţifice îşi îndreaptă gândul şi mulţumirea atât către colegi, autori, cât şi către abonaţi. Prof. univ. dr. Carmen Panaitescu, preşedintele Societăţii Române de Alergologie şi Imunologie Clinică şi redactorul-şef al revistei Alergologia, aduce mulţumiri colegilor şi tuturor colaboratorilor.


„Dragi colegi şi colaboratori,

Suntem la sfârşitul unui an cu multe provocări create de pandemia de SARS-CoV-2, care ne-au solicitat puterea de adaptare, astfel că împreună am învăţat să ne organizăm evenimentele ştiinţifice şi educaţionale în mediul virtual. Anul 2022 va veni, cu siguranţă, cu noi provocări, dar suntem încrezători că societatea noastră, prin toţi membrii săi, va răspunde pe măsură.

Vă dorim un Crăciun luminat şi un An Nou prosper şi vă mulţumim pentru sprijinul şi implicarea în activităţile Societăţii Române de Alergologie şi Imunologie Clinică!”

Prof. dr. Carmen Panaitescu

Preşedinte Societatea Română de Alergologie şi Imunologie Clinică

Redactor-şef revista Alergologia

Alergologia