Delegaţia Ordinului Asistenţilor din România a participat cu 120 de reprezentanţi la Congresul ICN din Montreal, alături de peste 6.000 de participanţi. Evenimentul s-a desfăşurat în prezenţa Alteţei Sale Regale, Prinţesa Muna al Hussein.


Ordinul Asistenţilor din România (OAMGMAMR) a participat la prestigiosul Congres al Consiliului Internaţional al Asistenţilor Medicali (ICN) din Montreal. Congresul e un eveniment de marcă în domeniul asistenţei medicale, aducând împreună profesionişti, lideri şi experţi din întreaga lume.

În acest an, congresul a avut loc în perioada 1-5 iulie şi a înregistrat circa 6.000 de participanţi, se arată pe site-ul OAMGMAMR.

Delegaţia Ordinului Asistenţilor din România a fost formată din membri ai consiliului de conducere, reprezentanţi ai filialelor regionale şi din asistenţi medicali „deosebit de dedicaţi şi talentaţi”.

Reprezentanţii Ordinului au avut oportunitatea de a învăţa de la cei mai buni şi de a-şi împărtăşi experienţele în domeniul asistenţei medicale, se subliniază.

Un moment special al evenimentului a fost prezenţa Alteţei Sale Regale, Muna al Hussein, la deschiderea congresului. Alteţa Sa Regală este un susţinător al îmbunătăţirii sistemelor de sănătate şi promovării accesului la servicii medicale de calitate în întreaga lume.

„Participarea noastră la Congresul ICN din Montreal este o dovadă a angajamentului nostru faţă de dezvoltarea profesională continuă, promovarea standardelor ridicate în domeniul asistenţei medicale şi consolidarea colaborării între profesioniştii din acest sector”, se subliniază.

International Council of Nurses este federaţia a 133 de asociaţii naţionale, reprezentând 28 de milioane de asistenţi medicali din întreaga lume.

Sursă foto: Facebook Diana Păun





Ginecologia (1)