Compania de comunicare MedicHub aparținând lui Wargha Enayati, antreprenor social în domeniul medical și fondatorul rețelei de sănătate Regina Maria, începând cu anul 2017, a semnat un parteneriat  important cu Societatea Naţională de Medicina Familiei (SNMF).

Revista Medic.ro, fondată în 2003, aparținând publicistului MedicHub, va apărea sub egida Societății Naționale de Medicina Familiei, avându-l ca redactor șef pe dr. Cristian Sever Oană.

În discuţia pentru această asociere de forţe MedicHub – SNMF a intrat revista Medic.ro, publicație cu acoperire națională, dedicată în principal medicilor de familie şi asistenţilor medicali din România, precum si evenimentele Medic.ro.

Revista  Medic.ro este lider de piață pe segmentul de publicații adresate medicilor de familie şi asistenţilor medicali, având o vechime de peste 13 ani de publicare neîntreruptă. Revista va apărea sub egida SNMF, avându-l la cârmă pe dr. Cristian Sever Oană, fost președinte SNMF, cu bogata experienta publicistică, sub condeiul său apărând în trecut Orizonturi Medicale, Observatorul Medical, Medical Update și alte proiecte relevante. Dr. Catalina Panaitescu, coordonator SNMF al grupului RespiRo al SNMF va fi redactor sef adjunct, si om de baza in echipa,fiind si ea o persoana cu multa experienta in domeniu.

Alaturi de ei vor contribui partenerii de la MedicHub, cu  un portofoliu jurnalistic deosebit .

În domeniul de activitate al MedicHub se regăseşte şi organizarea Conferinţelor Medic.ro, cu traditie de peste 12 ani. Aceste conferinţe, cu caracter regional, oferă medicilor de familie din întreaga ţară oportunitatea  de a aduce la zi cunostintele profesionale intr-un mod practic si aplicat, cu un înalt grad de calitate al conţinutului ştiinţific şi realizate cu deosebit profesionalism. Aceste evenimente ofera deasemenea ocazia de a sublinia activitatea si specificul specialitatii, prin intermediul grupurilor de lucru ale SNMF, dedicate unei arii largi de preocupari ale medicilor de familie din Romania.

Parteneriatul dintre MedicHub şi SNMF se va concretiza pentru anul 2017 si prin organizarea Conferinţelor Medic.ro.

Astfel, începând cu prima ediţie a Conferinţei Medic.ro pe anul 2017 intitulată “Abordare practică şi holistica în medicina de familie”, care se va desfăşura la Bucureşti, Hotel Ramada Parc în perioada 15-16 februarie, va debuta o accesare diferita, practica, aplicata, a problematicii profesionale a medicilor de familie. Evenimentele vor fi  coordonate de  liderii nationali si locali ai societăţii, atât în agenda ştiinţifică, cât şi în modul de organizare. “Toate acestea au ca scop”, după cum a declarat dr. Rodica Tănăsescu, președinte SNMF, “să adauge un plus de conținut, de specificitate pentru specialitatea de medicina  familiei și, mai ales, o abordare diferită, mult mai practică, mai aplicată, legată de activitatea zilnică din cabinete.”  Evenimentele vor viza si problemele de management si legislative necesare activitatii zilnice. Fiecare Conferinta Medic.ro va fi moderata de către unul dintre membrii conducerii SNMF, împreună cu liderii asociației locale afiliată SNMF.

”Acest parteneriat are ca scop facilitarea accesului la educația medicală continuă pentru toți medicii de familie din România, indiferent de poziționarea lor geografică, prin intermediul revistei Medic.ro, a platformei MedicHub și a platformei de Formare medicală a Societății Naționale de Medicina Familiei precum și a tuturor evenimentelor pe care le organizăm.”, a declarat Simona Melnic, CEO MedicHub.

Societatea Națională de Medicina Familiei (SNMF) este cea mai mare şi mai puternică societate profesională medicală din România şi este partenerul  legitim al oricărui guvern ce se află la conducerea României. SNMF dorește să contribuie la asigurarea imbunatatirii, continuităţii şi coerenţei politicii de asistenţă medicală primară din România.

SNMF are o bogată activitate științifică, reprezentată de organizarea cursurilor și manifestărilor de educație medicală continuă, participarea la elaborarea curriculum-uluii de pregatire în specialitatea de medicina familiei și a ghidurilor de practică medicală, participarea la proiecte de cercetare științifică, împreuna cu alte organizații cu preocupari similare.

 Societatea facilitează comunicarea între medicii de familie din România prin evenimente nationale si regionale, prin cursul national Urgemed,  prin cursuri on-line, prin  Agenda Medicului de Familie (un compendiu de algoritmi, clasificări, scurte expuneri pe tematică medicală utile în practica zilnică la cabinete, precum şi date sumare organizaţionale legate de structura organizaţiilor de medicina familiei din România) și local prin simpozioanele organizațiilor locale și rețelele locale de comunicare. 

Despre MedicHub

MedicHub este o companie înfiinţată in 2003, al cărei obiectiv principal îl reprezintă dezvoltarea canalelor de comunicare pentru educaţia medicală şi farmaceutică continuă.

De peste 13 ani MedicHub în România este un jucător important în publicarea de reviste medicale de specialitate precum Medic.ro, Farmacist.ro, ORL.ro, Pediatru.ro, Ginecologia.ro, Psihiatru.ro, Infecțio.ro, Oncolog-Hematolog.ro, Practica Veterinară.ro și publicarea Revistei Societății Române de Pneumologie și organizarea de manifestări medicale dedicate specialiştilor în ORL, (Forumul ORL.ro), în psihiatrie (Forumul Psihiatru.ro), în ginecologie (Forumul Ginecologia.ro), în pediatrie (Conferințele Pediatru.ro si Forumul Pediatru.ro), pentru medicii de familie (Conferințele Medic.ro) și farmaciști (Conferințele Farmacist.ro) precum si organizarea de evenimente dedicate, furnizand servicii de telemarketing și teledetailing, platforma de e-learning și altele.

Dr. Wargha Enayati, medic specialist în cardiologie, a achiziționat în aprilie 2016 compania Versa Media, companie specializată în comunicarea medicală și servicii de tip BTL, iar în luna decembrie a aceluiaşi an a încheiat procesul de rebranding, conferindu-i astfel un nou concept pentru a se alinia viziunii acţionariatului. În ceea ce priveşte cifra de afaceri estimată pentru 2016, aceasta a depăşit aşteptările şi a atins pragul de 1,6 milioane de euro.

http://www.versamedia.ro/

Persoană de contact: Dr. Simona Melnic, simona.melnic@medichub.ro, 0722 321 025

Despre Societatea Națională de Medicină Familiei (SNMF)

SNMF are drept scop crearea şi dezvoltarea cadrului organizatoric necesar pentru promovarea intereselor cu caracter profesional, ştiinţific, legislativ, juridic, şi promovarea intereselor economice, pentru dezvoltarea unor raporturi instituţionalizate cu autorităţile publice, cu alte organizaţii similare din ţară şi străinătate, cu societatea civilă, pentru realizarea de activităţi şi iniţiative care promovează dezvoltarea şi afirmarea specialităţii de medicina familiei.

http://www.snmf.ro/ Persoană de contact: Dr. Sandra Adalgiza Alexiu, vicepreședinte SNMF, sandra.alexiu@snmf.ro, 0758011485

 

 

 

 

Despre Dr. Wargha Enayati, antreprenor social în domeniul medical și portofoliul de companii

În 1995 a fost fondat Centrul Medical Unirea (CMU), iar Dr. Enayati a deținut funcția de Președinte.  Din 1996 și respectiv 1997 Dr. Enayati este Medicul Ambasadei Germaniei la București și a birourilor Lufthansa la București.

În 2007 a adus în acționariatul Centrului Medical Unirea fondul de investiții 3i, unul dintre giganții mondiali din domeniu. În prima parte a anului 2010 a fost finalizat procesul de vânzare a unei participații majoritare către fondul de investiții Advent International. Este vorba de cea mai amplă tranzacție de pe piața serviciilor medicale private din România, la acea dată. Odată cu fuziunea cu Euroclinic la începutul anului 2011, și cu acordul Familiei Regale, Centrul Medical Unirea a devenit Rețeaua privată de sănătate Regina Maria, cea mai mare rețea privată de sănătate din România.

Tot în 2010 experiența profesională acumulată și un vis de lungă durată au dat naștere Fundației Regina Maria. Proiectele Fundației se adresează persoanelor aflate în dificultate prin intermediul a două mari direcții: sănătate și educație.

http://www.fundatiareginamaria.ro/

Dintre aceste proiecte trebuie menționate cele 2 policlinici sociale din București, cea din Baba Novac și cea de la Sala Palatului, pentru persoane fără venituri/cu venituri modeste, probabil, primele de acest gen din țară.

Următoarele proiecte ale doctorului Enayati se concentrează în jurul serviciilor pentru vârstnici: Centrul de Sănătate Umania: reședință, spital de recuperare, geriatrie etc.