Nu există dorință mai mare decât aceea de a-ți practica meseria cu mintea limpede fără să te gândești zilnic la furnizorii pe care îi ai de plătit, la extinderea sau renovarea cabinetului sau la nevoia de a participa la noi congrese medicale pentru a te perfecționa ca medic. Dacă vrei să nu-ți mai faci griji pentru asta, ar trebui să știi că există o soluție pentru fiecare problemă pe care o ai pe plan profesional.

Credite pentru investiții medicale

Vrei să ai propriul tău cabinet medical, dar pare o dorință greu de realizat sau din contră, ai deja cabinetul tău însă numărul de pacienți - a crescut, cabinetul tău pare din ce în ce mai mic, iar aparatura medicală pare să nu mai aibă loc? Poate că este timpul să te extinzi, să cauți un spațiu mai mare care să corespundă tuturor nevoilor cabinetului tău. Pentru aceasta există credite de investiții medicale care te pot ajuta să-ți faci propriul cabinet sau să ai un cabinet mai spațios și mai primitor pentru pacienți.

Credit pentru achiziționarea de echipamente si aparatură medicală

Îți dorești să fii mereu în pas cu toate inovațiile în materie de echipamente pentru ca pacienții să beneficieze de cele mai bune condiții și servicii. Te preocupă asta, însă socoteala de la finalul lunii nu îți permite să te gândești că ai putea să-ți reînoiești cabinetul cu aparatură nouă. Pentru aceasta, poți apela la un credit pentru achiziționare de echipamente medicale, un credit care va fi atât în beneficiul tău, cât și al pacienților tăi deoarece aparatura medicală performantă este echivalentul pacienților fericiți.

Direct Debit pentru plata utilităților și a furnizorilor

Mai ales când ești la început de drum, dar și atunci când de abia te-ai extins, plata utilităților și a furnizorilor poate fi o povară pentru tine ca medic. Mai mult decât atât, timpul tău este mereu prețios și există riscul să uiți să plătești o factură. „O soluție este Direct Debit, serviciul care te ajută să-ți plătești facturile automat, direct din cont, iar drumurile în plus și cozile vor fi de domeniul trecutului. Te vei simți mai relaxat și vei avea mai mult timp la dispoziție pentru cabinetul tău.”, susține Ionela Mișculescu, Director de dezvoltare Divizia pentru Medici, Banca Transilvania.

Creditul pentru nevoi personale

Îți dorești să evoluezi și să descoperi cât mai multe noutăți din specialitatea pe care o ai. Uneori însă nu doar timpul este principalul tău dușman în participarea la diverse congrese medicale, ci și lipsa banilor. Unele distanțe sunt mari, iar un congres medical la care îți dorești să mergi poate fi destul de costisitor. Pentru asta însă, poți apela la un credit pentru nevoi persoanele. Condițiile sunt prielnice și poți ajunge mai ușor la congresul pe care ți-l dorești.

Pentru fiecare dintre nevoile tale profesionale există așadar o soluție. Ai multe soluții prin care te poți dezvolta, te poți extinde și în acest mod poți crește numărul de pacienți și poți avea astfel cariera mult visată.