Dragi colegi,

Vă aşteptăm cu nerăbdare şi vă în­tâm­pinăm cu braţele deschise la edi­ţia ANIVERSARĂ a Forumului ORL.ro. Am pornit la drum în urmă cu zece ani, pe o cale nebătută, deloc uşoa­ră, cu scopul de a crea un concept – acela al mesajului scris şi vorbit, creat între prieteni, care să ne ridice tu­tu­ror nivelul de pregătire academică şi medicală. Am crezut în această idee, iar revista şi Forumul ORL.ro au mers împreună, susţinându-se şi com­ple­tân­du-se reciproc, în încercarea de a aduce plusvaloare în specialitatea noas­tră. Numărul tot mai mare de abo­­naţi ai revistei şi de participanţi la con­­fe­rinţele anuale ne dă încredere că am ales o abordare bună.
Ne-am dorit mereu să fim pre­zenţi printre colegii ORL şi de alte spe­cia­li­tăţi cu care discutăm în cazurile grele, de graniţă, ne-a plăcut şi am crezut întotdeauna în conceptul „Life is about making an impact“. Sperăm că şi cu acest „duet“ – numărul 38 al revistei ORL.ro şi a 10-a ediţie a Forumului ORL.ro – vă vom reţine atenţia şi vă vom oferi soluţii pentru viitorii dum­nea­voastră pacienţi.
Veţi regăsi în acest număr al revistei articole deosebite din practica de zi cu zi a medicilor otolaringologi, dar şi programul ştiinţific al conferinţei, de­dicată unui subiect de actualitate, en­do­scopia în ORL.
Vă aşteptăm cu drag să participaţi ac­tiv la discuţii şi la cursul „Chirurgia en­dos­­copică transnazală a lojei hi­po­­fi­zare“.