La mai mult de o sută de ani de la inventarea lor, radiografiile sunt folosite de medicii specialişti pentru a obţine imagini cu diferite organe sau oase din organism. Dispozitivele speciale pentru radiografie sunt îndreptate către corp, iar imaginile obţinute prin acest proces sunt imprimate pe foi de film sau transmise către un detector de raze şi stocate electronic.

LG 14HK701G oferă radiografii în format digital în doar 3 secunde, pentru ca specialiştii să poată trata rapid şi corespunzător diferitele probleme medicale.

Pentru diagnosticarea rapidă, LG Electronics oferă medicilor specialişti detectoare imagistice de calitate superioară, cu ajutorul cărora aceştia pot obţine imagini în doar 3 secunde, pentru a oferi diagnostice rapid şi cu acurateţe.

Imagine de calitate superioară

LG DXD (Wired Digital X-ray Detector) garantează o rezoluţie ridicată şi imagini clare, fără distorsiuni, prin procesarea imaginilor pe 16 biţi.

Uşor, dar rezistent

Gradul de rezistenţă IP*41 asigură faptul că LG DXD va fi protejat împotriva obiectelor de 1 mm sau mai mari şi împotriva oricăror lichide care ar putea intra în contact cu acesta în cabinet.

Construit dintr-un material puternic ce combină fibra de carbon cu magneziul, LG DXD nu este doar uşor, ci şi extrem de rezistent. Acesta suportă o greutate maximă a încărcăturii de 150kg sarcină uniformă.

Radiografii disponibile în doar 3 secunde

Activitatea medicilor poate fi eficientizată cu LG DXD, care creşte productivitatea printr-o procesare rapidă a imaginii – este nevoie de doar 3 secunde pentru a obţine o imagine.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să contactaţi biroul LG Business Solutions din România.