ALK îşi deschide noi orizonturi pentru îmbunătăţirea vieţilor persoanelor care trăiesc cu alergii.

 

ALK este lider în imunoterapia alergenică şi oferă o gamă largă de tratamente împotriva alergiilor respiratorii pentru a satisface nevoile unice atât ale persoanelor cu alergii şi ale familiilor lor, cât şi ale medicilor care îi tratează.

 

„Dorim să generăm o schimbare în bine în vieţile celor afectaţi de alergii, prin intermediul unei game complete de produse, servicii şi resurse care oferă o cale rapidă către o viaţă mai echilibrată.”

 

Carsten Hellmann, President & CEO, ALK

 

Cu o experienţă de 100 de ani, aplică în mod constant cunoştinţele ştiinţifice şi expertiza pentru a ajuta oamenii să-şi controleze alergiile respiratorii în viata de zi cu zi.

 

Timp de 100 de ani, ALK a elaborat şi dezvoltat în mod constant progrese majore în tratamentul alergiilor respiratorii, tratând cea mai răspândită boală cronică din lume: alergiile.

 

Principala motivaţie a companiei în eforturile de a fi durabili este să asigure „Accesul tuturor pentru îngrijirea alergiilor”, ceea ce îi împinge să extindă gama de produse în noi ţări şi să includă categorii noi de pacienţi, precum copiii şi adolescenţii.

 

Prezenţa ALK în România va aduce un plus de valoare comunităţii medicale, iar experţii ALK sunt nerăbdători să împărtăşească experienţa lor în gestionarea alergiilor pentru beneficiul pacienţilor.