Odată cu venirea primăverii, revista ­Farmacist.ro vă propune o reînnoire a comitetului editorial, în cadrul formatului deja cunoscut de cititorii săi.

Cu această ocazie, avem în vedere atât o lărgire a ariei tematice consacrate a revistei, cât şi o implicare mai largă a unor membri cunoscuţi ai comunităţii universitare şi farmaceutice din ţară.

Ca şi până acum, ştirile curente din domeniul profesiei, prezentarea noilor medicamente cu autorizaţie validă de punere pe piaţă în România, a terapiilor integrative sau a unor patologii şi a tratamentelor actuale folosite vor constitui subiecte prezente în mod constant în paginile revistei.

De asemenea, dorim să continuăm să vă informăm asupra unor noutăţi din domeniul cercetării şi dezvoltării farmaceutice, farmacologiei, fitoterapiei, biochimiei, legislaţiei şi managementului farmaceutic etc.

Nu în ultimul rând, prin temele din cadrul suplimentului revistei ne propunem să vă câştigăm interesul profesional şi să contribuim la programul de educaţie farmaceutică continuă, atât de necesar pentru desfăşurarea la cote înalte a activităţii farmacistului practician.

Vă aşteptăm cu drag alături de noi şi vă stăm la dispoziţie pentru sugestii.